Ugrás a fő tartalomhoz
Újpesti Kajak-Kenu és Sárkányhajó Club (UKSC) Budapest

Újpesti Kajak-Kenu és Sárkányhajó Club (UKSC) Budapest 2012-2013

Keresés indítása
Kezdőlap
Információk
Facebook
Hírek
KlubInfo
Oktatás
Események
Eredmények
Képek
Felmérések
Táborok
Versenyek
Időbeosztás
Naptár
Minősítés
Jelenlét
Dokumentumok
  
Újpesti Kajak-Kenu és Sárkányhajó Club (UKSC) Budapest > Hírek  

Hírek

Modify settings and columns
  
Nézet: 
Solti László világbajnoki címet szerzett a Maraton Világbajnokságon2015.09.15. 9:13GICZY Gergő
Solti László és Boros Adrián világbajnok[KajakKenuSport.Hu] Aranyérmet szerzett Boros Adrián és Solti László a legtöbb versenyzőt felvonultató mezőnyben, a férfi kajakpárosok között. A mieink hatalmas hajrával győzték le a toronymagas esélyesnek kikiáltott dél-afrikai egységet.
 
Boros Adrián és Solti László már az első fordulóban óriási bravúrt hajtott végre, a hetedik helyről kezdték a kanyart, utána pedig a második helyen találták magukat.
 
A futószakasz alatt és a vízre szállás után aztán a magyarok sebességet váltottak, tudatosan felvállalva a nagyobb iramot és ezzel teljesen szétszakították az addigra hat hajósra bővülő élbolyt. Így az utolsó futásig váltott vízen mentek Borosék a dél-afrikai hajóval és a Bouzán vezette spanyol duóval, ahol a spanyolok is leszakadtak. Az izgalmak ekkor hágtak a tetőfokára, a célegyenes elején a dél-afrikaiak robbantottak, úgy nézett ki, hogy ez elég lehet a győzelemhez, a magyar páros azonban az utolsó métereken utolérte őket és a hazai szurkolókkal dugig tömött, tomboló lelátó előtt világbajnoki aranyérmet szerzett.
További Részletek: Kiváló slusszpoén
Giczy Csaba Edzői Életműdíjat kapott2015.07.20. 15:37GICZY Gergő
Giczy Csaba Edzői Életmű Díj Mocsai LajostólNagy megtiszteltetés érte Giczy Csabát, az UKSC edzőjét és szakosztályvezetőjét, hiszen Edzői Életműdíjat vehetett át Szabó Bencétől, a MOB főtitkárától, valamint Mocsai Lajostól, a TF rektorától a Testnevelési Egyetem diplomaosztó ünnepségén.
További Részletek: Giczy Csaba Edzői Életműdíjat kapott
Solti László Európa-bajnoki címet szerzett2015.07.03. 19:17GICZY Gergő
Solti László Európa bajnokHat versenyszámban öt aranyérmet nyertek U23-as és ifjúsági versenyzőink a bohinji maratoni Európa-bajnokság első napján. A férfi kajakosoknál kettős magyar siker született.
 
A bakui Európa Játékokról vírusos betegséggel hazatérő Solti László nyert Petró Ádám előtt. A két magyar két körig egy 15 tagú bolyban haladt, a futás után azonban a spanyol Sánchez Cobosszal együtt elléptek. A mieink az utolsó kis kör elején még hagyták érvényesülni spanyol riválisukat, a finisre fordulva azonban mindketten bedarálták őt.
További Részletek: Csillagos ötös pénteken
Solti László bronzérmet szerzett a Maraton Világbajnokságon2014.09.27. 6:35GICZY Gergő
Solti László európabajnoki bronzérmesAz Egyesült Államokban jelenleg is zajló oklahomai Maraton Világbajnokság U23 versenyszámát magyar idő szerint az elmúlt éjjel rendezték.
 
Solti Laci a másik magyar versenyzővel, Havas Balázzsal együtt mindvégig az élbolyban haladt, majd Balázs elugrása után a dán Casper Pretzmann-nal maradtak párban.
 
A dán versenyző után végül a 26 km-es verseny hajrájában kevesebb mint egy másodperccel a 3. helyen ért célba.
 
Laci ugyanebben a versenyszámban 2010-ben aranyérmes lett még juniorként a spanyolországi Banyoles-ben.
További Részletek: Solti László bronzérmet szerzett a Maraton Világbajnokságon
Napi információk Facebook-csoportunkban2014.09.23. 21:23GICZY Gergő
Jelentkezz Facebook-csoportunkba, amint lehetőséged van rá, és - ha már tagunk vagy - rövidesen jóváhagyjuk a jelentkezésedet.

Ekkortól bármilyen klubinformációhoz azonnal hozzájuthatsz.
További Részletek: Facebook: Újpesti Kajak-Kenu Sport Club (UKSC)
Maraton Országos Bajnokság 2014 Győr2014.05.28. 19:56GICZY Csaba
GyőrAz elmúlt hétvégén három napig Győrben versenyeztek egyesületünk masters és „profi” versenyzői.
Az időjárás „Ivett jóvoltából” jelentősen megnehezítette sportolóink életét, a folyamatosan szakadó eső széllel kombinálva és a rohamosan áradó Mosoni-Duna, amely a pálya futószakaszát elöntve újabb és újabb kihívásokat jelentett rendezőknek és versenyzőknek egyaránt.
 
Versenyzőink helytállása példás volt, ráadásul a csapat nagy része kétszer is teljesítette a 10-30 km-es távot.
Solti Laciék győzelme mellett több értékes pontot érő eredményt értek el fiataljaink. Masters versenyzőink közül Radics Ádi és a Zakariás –Tóth női páros győzelme mellett több dobogós eredmény született.
 
Eredmények:
K-1 férfi felnőtt 30 km Aranyosi Gábor VIII.
K-1 női felnőtt 26 km Giczy Zsófia XI.
K-1 ifi lány 17 km Göblyös Virág XXVI
K-2 férfi felnőtt 30 km Solti-Boros I.; Szabadi-Nagy VI.
K-2 női felnőtt 26 km Giczy-Tihanyi V.
K-1 serdülő fiú 15 km Pintér Bálint VIII.
K-1 serdülő lány 15 km Kégl Anna XXX.
K-2 serdülő fiú 15 km Szabó-Pintér XI.
K-2 női ifi 17 km Göblyös-Sasvári X.
K-2 serdülő lány 15 km Öcsi-Kégl VIII.; Sasvári-Jakab IX.
Mesterek:
K-1 szabadidős 10 km Radics Ádám I.; Gerber Balázs VII.
K-2 mix 10 km Kiss-Szakál III.
K-2 szabadidős 10 km Szakál-Vass II.
K-2 női masters 10 km Zakariás-Tóth I.
 
A verseny során a precíz időmérésekről a verseny időmérésének vezetője Giczy Gergő gondoskodott.
További Részletek: Maraton Országos Bajnokság 2014 Győr
Lőrinc-Imre Futóverseny 2014 Budapest2014.03.16. 14:28GICZY Gergő
Lőrinc-Imre FutóversenyMárcius 15-én egyesületünk kajakosainak "krémje" futóversenyen vett részt. A borongós időben zajlott csodás hangulatú rendezvényen a csapat minden tagja teljesítette a saját távját, sőt enyhe edzői unszolásra a kisebbek még a nagyok 8 kilométerét is bevállalták.
 
Beszélgetés részlet a helyszínen
- résztvevők: Csaba Bá', mint ádáz edző és tippeljetek ki a másik
- előzmények: éppen most értek be a 2 km-t teljesítők, körben ülve pihentek, az edző enyhe unszolását hallgatva a 8 km szépségeiről.
Egyszer valaki megszólalt a csapatból: "Csaba Bá', ha lefutjuk a nyolcast, kimehetünk utána evezni?" - az otthon maradottaknak kicsit segítek, az illető kislány...
További Részletek: Lőrinc-Imre Futóverseny 2014 Budapest
Solti László bronzérmet szerzett a Maraton Európa Bajnokságon2013.06.17. 13:49GICZY Gergő
Solti László európabajnoki bronzérmesAz elmúlt hétvégén Portugáliában a Vila Verde-i Maraton Európa Bajnokságon egyesületünk két sportolóval képviseltette magát.
 
Mindkét versenyzőnk más-más párral e nagyon erős felnőtt kajak párosok mezőnyében indult a vasárnapi döntőben.
A sikeres rajt után Solti Laciék az élboly vezető hajójaként, Aranyosi Gáborék pedig az üldöző bolyban biztató közelségben a vezetőkhöz próbálták megoldani a 30 km-es táv nehézségeit.
Soltiék végig a mezőny egyik meghatározó párosaként evezte és futotta a hét és fél körös versenyt, mindannyiszor elkápráztatva a sportágbelieket és a közönséget attrakciószámba menő ki- és beszállásaikkal a futószakaszoknál. A legvégén a spanyol páros "robbantva" elugrott ellenfeleitől megszerezte sokadik győzelmüket, a mieink a cseh párossal vívott fej-fej melletti csatából a végén szorosan a bronzérmet szerezték meg.
Aranyosi Gáborékat utolérte a maratonisták rémálma, a második körben egy alattomos víz alatti akadályon felütötték kormányukat, a hajó beszakadt és kormányozhatatlanná vált. Bár versenyzőink többször is megpróbálták valamelyest használhatóvá tenni sporteszközüket, a végén el kellett fogadniuk a tényeket, hogy nem tudják teljesíteni, amire pedig egész évben készültek, és a versenyt feladták. Gratulálunk és sajnáljuk.
A csapat hivatalos tagja volt két edzőnk is, segítve a csapatot a végső szakaszban.
További Részletek: Solti László bronzérmet szerzett a Maraton Európa Bajnokságon
Versenyzőink 1 bronzérmet és 2 ötödik helyezést szereztek a Maraton Válogató Versenyen2012.09.17. 14:43GICZY Gergő
Aranyosi Gábor
Aranyosi Gábor ezzel az eredménnyel kivívta az ICF Maraton Világbajnokságon (Olaszország-Róma) való indulás jogát, fiatal kora ellenére már rutinos maratonistaként, hiszen még ifjúsági korosztályban indult EB-n és VB-n is. A válogatóversenyen gyakorlatilag segítség nélkül versenyezte végig a 30 km-t, és ötödikként a felnőttekkel közös huszonhárom év alattiak közül, egyesben a második egységként fog képviselni válogatottként bennünket.
 
Solti László - Petrovics Máté kajak kettes 30 kilométeren bronzérmes, Aranyosi Gábor kajak egyes 30 kilométeren, Aranyosi Gábor - Makáry Sebestyén kajak kettes 30 kilométeren ötödik helyezett
További Részletek: Versenyzőink 1 bronzérmet és 2 ötödik helyezést szereztek a Maraton Válogató Versenyen
Versenyzőink 1 arany, 7 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek Belgiumban2012.09.17. 13:57GICZY Gergő
KSKZ Flanders Cup 2012 Belgium-Zwevegem
Az futós-ügyességi-evezős próbák aranyérmét elhozó Gyarmati Tamás hivatalosan még az UKSC Kezdő Csoport tagja...
 
Gyarmati Tamás a Youth Games (futás 1000 méter - evezős ügyességi pálya - kajak egyes 100 méter) próbákon aranyérmes, Szabó Dominik a Youth Games próbákon, Pintér Bálint - Takács Máté kajak kettes 2000 méteren, Giczy Zsófia - Tihanyi Dalma és Szabadi István - Radics Ádám kajak kettes 5000 méteren, Öcsi Rebeka - Elise Kints - Linde Vandekerckhove - Yara D'haene kajak négyes 500 méteren, Aranyosi Gábor kajak egyes 1000 méteren, Szabó Dominik - Gyarmati Tamás kajak kettes 1000 méteren ezüstérmesek, Gyarmati Tamás kajak egyes 2000 méteren, Aranyosi Gábor kajak egyes 5000 méteren, Aranyosi Gábor - Albert Corominas Bertran kajak kettes 1000 méteren, Kégl Anna - Öcsi Rebeka - Sofie Kenis - Hannah Höhman kajak négyes 500 méteren, Gyarmati Tamás kajak egyes 200 méteren, Szabadi István - Radics Ádám - Aranyosi Gábor - Steven Dierckx kajak négyes 1000 méteren, Öcsi Rebeka - Linde Vandekerckhove kajak kettes 500 méteren bronzérmesek
További Részletek: Versenyzőink 1 arany, 7 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek Belgiumban
Giczy Csaba Újpest Gyermekeiért Díjjal kitüntetve2011.06.20. 13:03GICZY Gergő
Giczy Csaba Újpest Gyermekeiért DíjasKedves Csaba bácsi!
 
Nehéz szavakba önteni mindazt amit kitüntetésed alkalmával szeretnék neked elmondani. Annyi bizonyos, méltó vagy arra, hogy az "Újpest Gyermekeiért!" díj birtokosa légy. Te, aki aktív sportoló korodban is teljes erőddel a sportért voltál, visszavonulásod óta ezernyi újpesti gyermeknek adtál erőt és hitet a versenyzéshez, tanítottad meg a Duna tiszteletére.
Sokszoros világ-és olimpiai érmesként, bajnokként szerény maradtál, nem az elnyert érmekből éltél és élsz. A tisztelet mégis körülvesz. Szeretnek a hozzád járó gyermekek, az egykor volt sportolóid, akikből bajnokot faragtál. Kollégáimmal együtt örülünk elismerésednek! Gratulálunk hozzá! Abban bízom és abban bízunk, hogy még sok évig itt dolgozol velünk, az Újpesti Ifjú kajakos reménységek tanításában, az ügyért, mely oly annyira fontos neked.
Kívánjuk, hogy családod, gyermekeid és unokáid körében is sok-sok öröm vegyen körül!
 
Kerekes György intézményvezető és az Újpesti Gyermek-és Ifjúsági Ház munkatársai
További Részletek: Giczy Csaba Újpest Gyermekeiért Díjjal kitüntetve
Szabadi István és Radics Ádám MOB Fair Play Díjat kapott2011.06.20. 12:55GICZY Gergő
Szabadi István és Radics Ádám Fair Play Díjas[KajakKenuSport.Hu] Szabadi István és Radics Ádám tavaly szeptemberben, a maratoni világbajnokság válogatóversenyén tett olyat, ami fair play díjat érdemelt. A viadalt a Gyökös Lajos, Holpert Ervin páros nyerte, a győri Salga, Winkler kettős előtt. Ők rengeteget köszönhetnek a Szabadi István, Radics Ádám párosnak, hiszen az UKSC versenyzői közvetlen Salgáék nyomában haladtak, és egyszer önzetlenül visszahajlították a győriek meghibásodott kormánylapátját. Fontos tény, hogy a második helynek hatalmas tétje volt ezen a versenyen, hiszen Salgáék ezzel szerezték meg a világbajnoki részvétel lehetőségét.
További Részletek: MOB Fair Play díj: kajak-kenus győztesek
Solti László világbajnoki címet szerzett a Maraton Világbajnokságon2010.09.26. 10:42GICZY Gergő
Solti László világbajnok[KajakKenuSport.Hu] Rögtön az első viadal, az ifi kajakoson 5 körös (21,5 kilométer) futama után ünnepelhetett a magyar csapat. Solti László világbajnoki címet szerzett, míg Ceiner Benjamin a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
 
[...] Nem is emlékszem pontosan, hogy mikor nyert utoljára magyar kajakos egyesben maraton világbajnokságon aranyérmet. Solti László profin versenyzett, annak ellenére, hogy ez az első világversenye. Minden kiszállásnál első volt, kezében tartotta a versenyt, a finisben pedig nagy hajrával győzte le dél-afrikai ellenfelét. Ceiner Benjamin körülbelül fél percet kapott tőlük. - mesélte Hüttner Csaba.
 
[...] A nap zárószámában a férfi kajakosoknál Kovács Attila VB 13.-ként Szabadi István VB 26.-ként ért célba.
További Részletek: Maraton Világbajnokság 2010 Spanyolország-Katalónia-Banyoles
Solti László - Csontos Csaba 4. helyezést ért el az Európai Olimpiai Reménységek Versenyén2010.09.19. 10:23GICZY Gergő
Olympic Hopes (Európai Olimpiai Reménységek Versenye - EORV) 2010 Szlovákia-Piestany
Solti László - Csontos Csaba kajak kettes 1000 méteren negyedik helyezett
További Részletek: Olympic Hopes (Európai Olimpiai Reménységek Versenye - EORV) 2010 Szlovákia-Piestany
Szabadi István - Radics Ádám: Fair Play2010.09.07. 13:08GICZY Gergő
Szabadi István (UKSC): Fair Play
[KajakKenuSport.Hu] [...] Gyökös Lajos egyébként az egyes kellemetlensége után gondolt egy nagyot, és párosban elindult Holpert Ervinnel. A hirtelenjében „született” síkvízi versenyzőkből álló duó kiválóan teljesített, a győri Salga, Winkler kettőst több mint egy perccel megelőzve szerezte meg a győzelmet. Salgáék nem mellesleg sokat köszönhetnek a Szabadi István, Radics Ádám kettősnek, hiszen az UKSC-s versenyzők, akik közvetlen Salgáék nyomában haladtak, önzetlenül visszahajlították Salgáék meghibásodott kormánylapátját, amelynek köszönhetően a győriek ki tudták vívni a vb-induló helyet.
 
[...] Egy párost azért mindenképpen szeretnék kiemelni: férfi kajakban Szabadi István és Radics Ádám cselekedete fair play-díjat érdemelne – értékelte a hétvégét Hüttner Csaba ifjúsági kapitány.
További Részletek: Gyökös és Holpert "hirtelen" összeülése aranyat ért
Versenyzőink 1 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek a Maraton Válogató Versenyen2010.09.06. 12:51GICZY Gergő
Giczy Zsófia - Tihanyi Dalma
Solti László kajak egyes 21,5 kilométeren ezüstérmes, Solti László - Csontos Csaba kajak kettes 21,5 kilométeren és Szabadi István - Radics Ádám kajak kettes 30,1 kilométeren bronzérmesek
További Részletek: Maraton Felnőtt és Ifjúsági Válogató Verseny 2010 Győr
Nyári Edzésrend 20102010.04.19. 14:19GICZY Gergő
UKSC Nyár2010. április 19-től az UKSC Nyári Edzésrendje lép életbe, és - a tervek szerint - 2010. november 14-ig tart.
 
Ebben az időszakban általában a További Részletekben található séma szerint lesznek az edzések, azonban a program alkalmanként változhat, ezért kérjük mindig ellenőrizni a rendszerint két hétre előre pontos Időbeosztást.
 
A Nyári Edzésrend kezdetével a Kezdő 1 és 2 Csoportjaink tagjai által 2009-ben befizetett egyszeri oktatási díj 2010-re is érvényes, egészen a következő lehetséges alapvizsgáig.
További Részletek: Nyári Edzésrend - Időbeosztás 2010/04/19-
Giczy Csaba az Újpest Televízióban2009.11.13. 19:01GICZY Gergő
Giczy CsabaGiczy Csaba szakosztályvezetőnkkel Kerekes György, az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház igazgatója készített interjút "A Természetről Természetesen"
További Részletek: Újpesti Magazin - Bagoly - Giczy Csaba
Versenyzőink 3 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek Óbudán2009.09.27. 16:40GICZY Gergő
Évadzáró Maraton Verseny 2009 Budapest-Óbuda
Giczy Zsófia, Soós Zoltán és Szabadi István aranyérmesek, Tessedik Nikolett és Font László ezüstérmesek, Giczy Zsuzsanna, Nagy Gergő, Vass Dániel és Vass Jószef bronzérmesek
További Részletek: Évadzáró Maraton Verseny 2009 Budapest-Óbuda
KSKZ Summer Training Stage 2009 Belgium-Zwevegem2009.07.24. 15:25GICZY Gergő
KSKZ Summer Training Stage 2009 Belgium-ZwevegemHere you can find all the information including pictures and results of the 13. Hungarian KSKZ Summer Training Stage with sub-events
További Részletek: KSKZ Summer Training Stage 2009 Belgium-Zwevegem
Versenyzőink 3 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek a Budapest Bajnokságon2009.07.20. 15:26GICZY Gergő
Budapest Bajnokság 2009 Budapest-Újpest
Solti László kajak egyes 500 méteren, Nagy Katalin és Nagy Gergő kajak egyes 2000 méteren Budapest Bajnokok, Solti László kajak egyes 1000 és 4000 méteren, Radics Ádám - Vass Dániel kajak kettes 1000 méteren ezüstérmesek, Giczy Zsófia kajak egyes 4000 méteren, Aranyosi Gábor - Szabadi István kajak kettes 1000 méteren, Radics Ádám - Vass Dániel kajak kettes 500 méteren bronzérmesek
További Részletek: Budapest Bajnokság 2009 Budapest-Újpest
Versenyzőink 1 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek az Országos Mesterek Bajnokságon2009.07.09. 12:51GICZY Gergő
Országos Mesterek, Szabadidős-Egyetemi Bajnokság 2009 Velence
Giczy Csaba - Jólesz József - Karpeta János - Vitányi György kajak négyes 200 méteren aranyérmesek, Kálocz Bernadett - Giczy Gergő - Berényi Tímea - Soós Zoltán kajak négyes 2000 méteren, Giczy Csaba - Jólesz József kajak kettes 2000 méteren ezüstérmesek, Kálocz Bernadett - Giczy Gergő - Berényi Tímea - Soós Zoltán kajak négyes 200 méteren, Szebenyi János kenu egyes 2000 méteren bronzérmesek
További Részletek: Országos Mesterek, Szabadidős-Egyetemi Bajnokság 2009 Velence
Versenyzőink 5 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek az Országos Diákolimpián2009.06.29. 12:51GICZY Gergő
Országos Diákolimpia 2009 Velence
Nagy Gergő - Baldauf Péter - Fodor Elemér - Limbay Bence - Varga Csanád - Dénes Szilárd - Mile Zsolt - Papp Ambrus kenu nyolcas 500 méteren, Nagy Gergő kajak egyes 500 méteren, Szívós Balázs - Dénes Ákos - Baldauf Péter - Limbay Bence és Kálocz Adrienn - Nagy Katalin - Kiss Gabriella - Magyar Emese kajak négyes 500 méteren, Aranyosi Gábor - Szabadi István kajak kettes 1000 méteren aranyérmesek, Tessedik Nikolett kajak egyes 500 méteren, Jálics Péter - Papp Ambrus - Mile Zsolt - Kafer Soma kajak négyes 500 méteren ezüstérmesek, Solti László - Aranyosi Gábor - Szabadi István kajak egyes csapat 2000 méteren, Baldauf Péter - Nagy Gergő kajak kettes 500 méteren bronzérmesek
További Részletek: Országos Diákolimpia 2009 Velence
Versenyzőink 12 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek Csepelen2009.06.14. 10:08GICZY Gergő
MAKKE Folyambajnokság 2009 Budapest-Csepel
Horváth Zsuzsanna, Jólesz József, Sztruhár Árpád kajak egyes 200 méteren, Horváth Zsuzsanna és Sztruhár Árpád kajak egyes 2000 méteren, Soós Zoltán - Berényi Tímea, Horváth Zsuzsanna - Font László, Horváth Zsuzsanna - Berényi Tímea, Jólesz József - Bozsó Tibor (Szeged) kajak kettes 200 méteren, Horváth Zsuzsanna - Font László, Horváth Zsuzsanna - Berényi Tímea, Jólesz József - Bozsó Tibor (Szeged) kajak kettes 2000 méteren aranyérmesek, Szebenyi János kenu egyes 200 és 2000 méteren, Soós Zoltán kajak egyes 200 méteren, Jólesz József kajak egyes 2000 méteren, Soós Zoltán - Font László kajak kettes 200 méteren, Soós Zoltán - Font László és Soós Zoltán - Berényi Tímea kajak kettes 2000 méteren ezüstérmesek, Font László kajak egyes 200 méteren, Soós Zoltán és Vass József kajak egyes 2000 méteren bronzérmesek
További Részletek: MAKKE Folyambajnokság 2009 Budapest-Csepel
Versenyzőink 6 arany-, 5 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek a Budapest Régió Diákolimpián2009.06.04. 14:52GICZY Gergő
Budapest Régió Diákolimpia 2009 Budapest-ÚjpestSolti László kajak egyes 1000 méteren, Aranyosi Gábor - Szabadi István - Solti László kajak egyes csapat 2000 méteren, Magyar Emese és Kiss Gabriella kajak egyes 500 méteren, Nagy Katalin - Magyar Emese és Magyar Emese - Kiss Gabriella kajak kettes 500 méteren aranyérmesek, Papp Ambrus és Nagy Katalin kajak egyes 500 méteren, Aranyosi Gábor - Szabadi István kajak kettes 1000 méteren, Jálics Péter - Papp Ambrus és Nagy Gergely - Baldauf Péter kajak kettes 500 méteren ezüstérmesek, Polyák Dávid - Solti László és Tihanyi Dalma - Giczy Zsófia kajak kettes 1000 méteren, Muhari Gábor - Góth Viktor minikajak kettes 500 méteren bronzérmesek
További Részletek: Budapest Régió Diákolimpia 2009 Budapest-Újpest
Versenyzőink 2 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek a Maraton Országos Bajnokságon2009.05.25. 12:51GICZY Gergő
Aranyosi Gábor - Szabadi István
Zakariás Mária és Tóth Mária kajak egyes 10 kilométeren aranyérmesek, Horváth Zsuzsanna kajak egyes 10 kilométeren, Aranyosi Gábor - Szabadi István kajak kettes 21 kilométeren ezüstérmesek, Giczy Csaba - Jólesz József kajak kettes 10 kilométeren bronzérmes
További Részletek: Maraton Országos Bajnokság 2009 Győr